lunes, 15 de agosto de 2016

Després de 15 dies...

CAT.    Durant aquests últims dies està arribant la recta final de la estada al camp de molts de nosaltres i per altres acaba de començar. Tot i així, hi ha hagut una reducció del nombre de persones de l'equip de Lleure cap a Grècia i hem reestructurar la nostra organització interna. Hem prescindit de les rotacions, que teniem anteriorment, i actualment ens dediquem a anar junts al camp cada dia. També hem decidit dedicar tot un dia, el dimarts, a fer una jornada intensiva al magatzem d'Eleniko.



Un altra novetat ha estat que el passat divendres ens vam instal·lar al PYBA, centre scout, gràcies a la col·laboració de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya i els Scouts de Grècia.

El nostre dia a dia la camp està tenint un resultat positiu des del nostre parer, durant aquests dies hem augmentat el nombre d'infants partícips a les activitats incloent un pic de dos-cents infants a una fira de tallers que es va organitzar juntament amb A Drop in the Ocean. A part, hi ha hagut un augment del nombre d'assistents a les classes gràcies a l'School Bus, que segueix funcionant.




També hem invertit en diferents materials necessaris al camp, tals com un altaveu per cridar l'atenció als infants a l'inici de les activitats perquè s'uneixin i material fungible pels tallers i activitats.


Equip de Lleure cap a Grècia.




TRAS 15 DIAS

CAST.    Durante estos últimos días está llegando la recta final de la estancia en el campo de muchos de nosotros i para otros acaba de empezar. Aun así ha habido una reducción del número de personas del equipo de LLeure cap a Grècia i hemos reestructurado nuestra organización interna. Hemos prescindido de las rotaciones que teníamos anteriormente, y actualmente nos dedicamos a ir juntos al campo cada día. También hemos decidido dedicar todo un día, el martes, a hacer una jornada intensiva en el almacén de Eliniko.



Otra novedad que tenemos es que el pasado viernes nos instalamos en el PYBA, centro scout, gracias a la colaboración de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya y los Scouts de Grecia.

Nuestro día a día en el campo está teniendo un resultado positivo a nuestro parecer, durante estos días hemos aumentado el número de los niños participando en las actividades, incluyendo un pico de doscientos niños en una feria de talleres que organizamos junto con A Drop in the Ocean. A parte, ha habido un aumento del número de asistentes a las clases gracias al School Bus que sigue funcionando.


También hemos invertido en diferentes materiales necesarios en el campo, como un altavoz para llamar la atención de los niños al inicio de las actividades para que se unan a ellas o parte del material necesario para los talleres y actividades que organizamos.


Equipo de Lleure cap a Grècia.


No hay comentarios:

Publicar un comentario